Sunday, November 6, 2011

kacak jelita sahaja

assalamualaikum.


jam tunjuk pukul 4.30 petang. guwa tengah buat assignment. tiba-tiba, rasa penat lak badan ni ngadap laptop lama-lama. tapi dalam penat-penat ni makin laju lak jari ni main-main kat keyboard laptop. guwa macam terpandang satu benda menarik. 


"ok. fine. take five la jap. apa salahnya, ye dak?" getus hati guwa. 


pastu guwa tekan satu link ni. pastu dia bawak guwa pergi kat satu link yang lain. pastu kan, dia suruh guwa tekan satu button ni. guwa pun tekan la. pastu kan, keluar la benda yang guwa sebenarnya tak nak tengok pun. tapi da tertengok, nak buat cane. korang nak tengok jugak ke ?



tapi tapi tapi,
video ni hanya untuk mereka yang berjiwa kental sahaja tau. nanti tak pasal-pasal guwa pulak yang nak kena tanggung bil hospital lu. guwa da buat disclaimer ni.



nah.


siapa yang rasa dia kacak macam orlando bloom, jelita macam miranda kerr, sila lah layan VIDEO ni. oh, yang tak kacak dan cun sila jangan tengok ye. ;p




*********************************************************


dah tengok ?

amacam ? 

dah korang rasa diri korang kacak jelita pasaipa ?





*last-last tengok jam dah pukul 6.30 petang. take five la sangat kan. demmm.

sila ingat ini



jangan ingat dia yang berwajah brutal akan membiarkan sahaja anak kucing yang kelaparan terkandas di dalam longkang, 
mungkin dia akan bertindak sebaliknya.


jangan ingat dia yang sopan tutur bicaranya tidak pernah mencarut, 
mungkin dia lah raja carutan.


jangan ingat dia yang kamu anggap kawan itu adalah kawan sejati, 
mungkin dia lah yang akan meninggalkan kamu terkontang-kanting tatkala belenggu membelit dirimu.


jangan ingat dia yang diam hanya merupakan tunggul yang tidak berguna,
mungkin dia mempunyai idea-idea bernas yang tidak sampai dek akalmu.


jangan ingat dia yang rendah kelasnya yang sering menerima kerlingan sinis masyarakat hanya membawa sial,
mungkin dia lah yang akan membuat kamu melutut di depan nya satu hari nanti.



sila ingat ini.

Wednesday, November 2, 2011

i'm okay